Obres de reforç de la teulada de la Sagristia vella

Des de fa dos anys, s’estava estudiant la manera d’assegurar la teulada de la sagristia vella, la part de l’església que dona al carrer Raval, ja que les bigues de fusta estan en un estat de deteriorament que obliga una intervenció urgent. Havent valorat la manera de fer-ho i haver demanat pressupostos, la Comissió d’Economia i Patrimoni de la Parròquia amb l’assessorament dels serveis tècnics del Bisbat de Girona va decidir concedir l’obra a Construccions Aguirre.
Dilluns 19 d’octubre varen començar les obres i està previst que la feina estigui acabada abans de Nadal. En la campanya extraordinària de recollida dels 10.000 € que ens manquen per a poder pagar aquestes obres, s’han recollit fins ara 3.305 €. Ens en queden 6.695 per cobrir. Convidem a tots els qui puguin a fer la seva aportació amb aquesta finalitat, en la mesura de les possibilitats de cadascú.

Podeu fer el vostre ingrés al núm. ES47 2100 0022 1301 0079 0306, indicant “Obres Teulada Sagristia”. Si voleu rebre un rebut que us pot servir per desgravar fiscalment a la propera Declaració de Renda >>>, cal que hi indiqueu el nom, DNI i adreça.

Si teniu cap problema en el moment de fer el donatiu, ens podeu trucar al telèfon de la rectoria 93 769 09 90  o bé posar-vos en contacte amb Jaume Víudez 626 742 915.

Moltes gràcies per la vostra generositat.

 


Comparteix

També us pot interessar...