Festa de Sant Quirze i Santa Julita 2020

Dimarts 16 de juny ha arribat de nou la festivitat dels patrons de Calella, Sant Quirze i Santa Julita. Enguany l’Ofici de la Secretària de les 8h del matí s’ha celebrat a l’església parroquial i no com es feia tradicionalment a la capella dedicada als nostres sants. Ha estat presidida per Mn. Pere Bellvert, fill de Calella, rector de Fornells de la Selva i canonge de la Catedral de Girona. En acabar tots els qui han participat a la missa han rebut els també tradicionals clavells, símbol de la sang vessada per aquests dos màrtirs, mare i fill. Aquest any, degut a les mesures extraordinàries d’higiene i de prevenció per la pandèmia, no hi ha hagut xocolatada.
Podeu veure un breu video que ens ha facilitat Ràdio Calella Televisió >>>

L’Ofici de la Festa Major Petita ha estat presidit per Mn. Cinto a les 11h. Tota la ciutadania estava convocada en aquesta Eucaristia per celebrar joiosament la solemnitat dels Sants Patrons de Calella i pregar pels difunts que hi ha hagut durant el temps de confinament, per la resolució definitiva de l’emergència sanitària i per la recuperació econòmica i el progrés solidari de la ciutat. Moltes gràcies a tots els que heu vingut.

Us recordem que, tot i ser dimarts, no hi haurà la Litúrgia de la Paraula a les 9 del matí, ni missa a les 20h ni tampoc espai d’interiorització a les 20.30h.

Bona Festa Major petita!


Comparteix

També us pot interessar...