Corpus Christi 2022

Diumenge 19 de juny hem celebrat la Solemnitat del Santíssim Cos i la Santíssima Sang de Jesucrist. Corpus és una festa que potser popularment senyala que l’estiu és a prop, amb una demostració de creativitat i de color, però no hem d’oblidar el que veritablement se celebra, que és la vida que ens dona Crist a través de la seva entrega en el Sagrament de l’Eucaristia.

Un any més a la nostra església, amb la col·laboració de nombrosos voluntaris, s’hi ha elaborat la tradicional catifa de flors naturals al passadís central i també a l’entrada, dissenyades per Isabel Feliu, artista de la nostra Parròquia.

Preparar-la és sempre tota una experiència de comunitat, i també gaudir-la, convidant-vos a visitar-nos i a participar en les Eucaristies (9h, 11h i 19h). Hem tancat el dia amb la processó a l’interior de l’església al final de la missa de les 19h, en la que hem comptat amb la presència dels nostres infants i les seves famílies, tant els que ja han fet la Primera Comunió com els que s’hi preparen, ja que hem celebrat també el final del Curs de la Catequesi, en acció de gràcies i per demanar que tot el que ha estat sembrat en ells fructifiqui.

L’Eucaristia ens convida a compartir i és per això que aquest diumenge totes les col·lectes de les misses han estat íntegrament destinades a les activitats caritatives de Càritas, el 50 % a les promogudes des de la nostra Parròquia i l’altre 50 % a les promogudes des de Càritas Diocesana de Girona.

Agraïm la vostra presència per acompanyar-nos en aquest eminent moment litúrgic. Jesús Ressuscitat és entre nosaltres, i ens és suport i nodriment de vida, celebrem-ho!

Comparteix

També us pot interessar...