Mostra de Cinema Espiritual 2023

En ocasió de la 20ª Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, que enguany se celebra del 15 al 30 de novembre, a Calella s’hi han fet dues projeccions a l’Auditori Municipal can Saleta.

Divendres 17 de novembre a les 19h, “Fills del Sol” (Iran, 2020) del director Majid Majidi. En els 99 minuts que dura el film, s’hi explica la petita història d’Alí, un nen de 12 anys, qui amb els seus tres amics, treballen per sobreviure i ajudar les seves famílies fent feines en un garatge i cometent petits delictes per aconseguir diners ràpids. En un gir miraculós dels esdeveniments, l’Alí rep l’encàrrec de trobar un tresor ocult sota terra. Per això recluta els seus amics, però abans de començar la missió s’han de matricular a l’Escola del Sol, una institució caritativa que intenta educar nens sense llar i que està ubicada a prop d’on es troba el tresor. Ha estat presentada per Fàtima Lakhloufi.

Divendres 24 de novembre a les 19h, “Albada a Calcuta” (Espanya, 2021), del director José Maria Zavala. La pel·lícula és un càntic a la petita-gran dona que va lliurar la seva vida als més pobres d’entre els pobres. Amb una Banda Sonora Original, que incorpora instruments musicals de l’Índia, la pel·lícula impactarà de ben segur al cor de moltes persones, especialment d’aquelles que segueixen instal·lades a la seva “zona de confort” ignorant el que passa a l’altra banda de la realitat. Té una durada de 90m. Presenta Cinto Busquet.

Ambdues pel·lícules s’han projectat en versió original subtitulada en català.

Comparteix

També us pot interessar...