Festa de sant Quirze amb fra Octavi

Aquest proper diumenge 16 de juny, en ocasió de la festa de sant Quirze i santa Julita, patrons de la ciutat de Calella, tindrà lloc a les 11 del matí a l’església parroquial l’Ofici Solemne que enguany serà presidit per fra Octavi Vilà, bisbe de Girona. Durant aquesta Eucaristia, set adolescents i dos adults de la Parròquia rebran el sagrament de la Confirmació de mans del nostre bisbe.

A les 8 h del matí, a la capella de sant Quirze i santa Julita, hi haurà la tradicional Missa de la Secretària, que serà presidida enguany per mossèn Salvador Gras, fill de Calella, amb l’assistència de tot el consistori municipal.

A les 5 de la tarda, tindrà lloc a la mateixa església un concert del Cor de Cambra Ciutat de Calella, sota la direcció de Joaquim Piqué, amb Núria Puigbó al violoncel i Jordi Ribell a l’orgue. Interpretaran peces de J.S. Bach, Anton Bruckner, Will Todd i Knut Nysted. L’entrada es pot adquirir a www.entrapolis.com, a la taquilla de la Sala Mozart, dijous 13 de 18 a 20 h, o bé a la mateixa església des d’una hora abans del concert.

 

Comparteix

També us pot interessar...