Recés a la Cova de Manresa

Arran de la visita a Manresa d’un grup de la Parròquia a finals d’any, algunes persones varen expressar el desig de fer una estada més pausada d’uns dies a la Casa d’Espiritualitat de la Cova de Manresa, on l’any 1522 sant Ignasi de Loiola va idear els seus famosos Exercicis Espirituals. Mossèn Cinto, acollint aquesta proposta, hi ha programat un recés de tres dies per a totes les persones que vulguin fer una experiència espiritual intensa en aquest indret tan emblemàtic.

El recés començarà Dilluns Sant 3 d’abril a les 10 h i s’acabarà Dimecres Sant 5 d’abril a les 18 h. Tindrà com a lema Caminem junts, amb Jesús i com a Església, vers la nostra plenitud vital. Acompanyats del mestratge de sant Ignasi i d’altres mestres espirituals, compartirem moments de reflexió i de pregària, de silenci i de comunió fraternal, de descans i de contacte regenerador amb la Natura.

Per a poder reservar les habitacions individuals o dobles suficients, cal inscriure’s trucant o escrivint a Sònia Pruna 629 21 80 42  com abans millor (en tot cas, abans del 20 de març), fent arribar a la Parròquia 50 € com a prepagament. Els 110€ restants del cost per persona, s’abonaran a l’inici del recés.
Per anar-hi des de Calella, en principi, ens repartirem en els cotxes particulars dels qui en puguin disposar.

 

També us pot interessar...