Tots Sants, dia de germanor de la Romeria de Montserrat

Com bé sabeu, la Romeria de Montserrat de Calella va celebrar l’any passat 2018 el 90è aniversari>>>. Des de fa tots aquests anys la nostra Parròquia organitza una estada a Montserrat de cinc dies al voltant de la festa de Tots Sants, enguany del 30 d’octubre al 4 de novembre. Cada primer de novembre, dia de Tots Sants, hi pugen moltes més persones de Calella per celebrar plegats la Missa de la Romeria i dinar junts.

La trobada d’aquest dia és per descomptat oberta a tothom que ho vulgui celebrar, i amb aquesta finalitat hi haurà almenys un autocar per pujar a Montserrat el mateix dia 1 de novembre. Sortirà de la parada de bus del mercat a les vuit del matí i tornarà de Montserrat a les sis de la tarda. El preu del bitllet d’anar i tornar serà de 15 euros.
El dinar de germanor, (amanida, fideuà o arròs i mel i mató) tindrà un cost de 12 euros.
Per inscriure’s caldrà fer-ho el dijous 17 d’octubre a les 20 hores al Centre Parroquial. El mateix dia, a dos quarts de nou del vespre, estan convocades les persones que participen a la romeria més dies i utilitzen les cel·les de Montserrat.

El programa del dia 1 de novembre serà el següent:

A les 11h: Missa Conventual de la Romeria
A les 12h: Salve i Virolai
A les 12 15h: Trobada amb el Pare Abat (sala façana)
A les 14h: Dinar de germanor

Us hi esperem!


També us pot interessar...