Sortida per anar a veure la Passió a LLinars del Vallès “VENIU A MI”

Aquest any anirem a veure la Passió a LLinars del Vallès, serà diumenge 7 d’abril a la tarda.
Aquesta Passió duu com a títol “Veniu a mi”, una crida que convida l’espectador a apropar-se a la representació sense por i amb l’esperit obert. És una Passió que emociona i sorprèn, és una Passió diferent.

La història de Jesús se’ns presenta des d’un punt de vista femení, donant veu a les dones que l’acompanyaven. El decorat és pràcticament inexistent i els personatges s’expressen en un llenguatge fresc i actual; la barrera entre la platea i l’escenari desapareix i l’atenció se centra en la força de la paraula i en el protagonisme de les emocions. La Passió de Llinars acosta a tothom, creients i no creients, les paraules de Jesús, d’una manera despullada, austera i sincera.

El grup de teatre Till-Tall posa en escena aquesta Passió des de l’any 2000 amb tota la seva voluntat, creativitat i il·lusió. Actors i actrius de Llinars i de pobles veïns esdevenen per unes hores Maria, Pere, Joan…i Jesús.

“Veniu a mi”: Veniu per descobrir, o redescobrir, una història universal.

Preu del bitllet + autocar anada i tornada: adults 25 euros, menors de 18 anys 20 euros.

La sortida serà des de Calella a les 15.30h de la parada del mercat amb cantonada St. Josep. Per inscriure-us podeu escriure un WhatsApp o trucar a la Sònia 629 21 80 42.

Us hi esperem!


You may also like...