Setmana de la Unitat dels Cristians: lectura a quatre veus dels Fets dels Apòstols

Ja fa més d’un segle que del 18 al 25 de gener se celebra la Setmana de la Pregària per la Unitat dels Cristians, fent relleu de les paraules de l’oració de Jesús abans de la seva Passió: «Que tots siguin u, com tu, Pare estàs en mi i jo en tu….» (Jn 17, 21). Aquest moment especial ecumènic de l’any està entre dues dates que són la festivitat de la confessió de Sant Pere i la conversió de Sant Pau, els dos grans apòstols que van marcar els inicis de l’església.

La proposta d’enguany és conèixer una mica millor l’origen i desplegament d’aquelles primeres comunitats cristianes, mitjançant la lectura continuada dels Fets dels Apòstols a quatre veus que farem durant els dijous 17, 24 i 31 de gener de les 20h a les 21h (*), a càrrec d’Isabel Feliu, Josep Miracle, Esther Gatell i Cinto Busquet. Serà acompanyada musicalment per Lourdes Bartrolí els dies 17 i 31 i per Xavier Poch el 24.
No serà un acte litúrgic, sinó que el propòsit anirà per trobar la inspiració de l’experiència essencial cristiana i de la difusió de l’evangeli també avui als nostres dies, notant com la força de l’Esperit Sant és la que guia i impulsa constantment, i manté la unió més enllà del temps.

Creiem que és una bona ocasió per assaborir junts el missatge d’aquest llibre del Nou Testament. Estiguem molt atents a aquells moments i paraules que ens hauran ressonat més i deixem-ho reposar dins nostre. Us hi esperem!

(*) Nota: la missa del vespre de tots aquests dijous es farà a les 19.15h


You may also like...