Projecció de la pel·lícula “Silenci”

Divendres 21 de desembre a les 21h a la Sala Mozart projectarem la pel·lícula “Silence” de Martin Scorsese. És el fruit d’un projecte de prop de trenta anys sobre l’adaptació d’una novela amb el mateix títol, de l’escriptor japonés i cristià Shûsaku Endo, basada en fets reals.

Ambientada en el Japó feudal del segle XVII, dos sacerdots jesuïtes emprenen el seu viatge des de Portugal a aquest país per trobar el seu mentor, interpretat per Liam Neeson, el qual ha renunciat públicament a la Fe per haver estat torturat. El cristianisme està prohibit i perseguit en aquesta època i no són ben rebuts, tal com són mortificats i executats tots els que el professen.

El film mostra un intens contrast i una interessant dialèctica entre dues formes radicals d’entendre la religió, la fe i la vida, temes que sempre han estat presents i qüestionats en aquest excel·lent director.

Podeu veure la presentació que Mn. Cinto va fer l’any passat en ocasió de la participació d’aquesta obra en el cicle de Cinema Espiritual >>>


You may also like...