“Paraula de Vida” una reflexió mensual a la nostra web

Com bé sabeu, el nostre Mossèn Cinto Busquet pertany des de ben jove al Moviment dels Focolars, fundat per Chiara Lubich. D’ençà que va arribar a Calella, a les taules de prop de les dues entrades de l’església, on també s’hi troba el Full Parroquial, hi ha hagut uns petits fulletons on es publica una petita reflexió sobre alguna frase de l’Evangeli. Us hi havieu fixat? Es tracta de la reflexió mensual que publica el Moviment, fent notar com La Paraula de l’Evangeli, a través dels comentaris de Chiara Lubich, i amb algun exemple concret, pot donar llum i sentit a la nostra vida de cada dia.
Per tal que no us passin desapercebudes i les podeu tenir més a mà, hem decidit obrir la possibilitat de seguir-les des d’aquí amb un recordatori que us anirem fent arribar. De ben segur us seran del vostre grat i bé.

Aquest mes de novembre potser algú ens pica la porta…l’obrirem? «Mira, sóc a la porta i truco. Si algú escolta la meva veu i obre la porta, entraré a casa seva i soparé amb ell, i ell amb mi» (Ap 3,20)
Podeu llegir-la o escoltar-la

El mes d’octubre recordàvem quelcom important que va dir Sant Pau als Gàlates: «Però, si us deixeu guiar per l’Esperit, no esteu sota la Llei». (Ga 5,18) Podeu llegir-la o escoltar-la.

Pel setembre es va triar una frase atribuïda a Sant Jaume:
«Acolliu amb dolcesa la Paraula plantada en vosaltres, capaç de salvar les vostres ànimes». (Jm 1,21). Podeu llegir-la o escoltar-la

Podeu llegir les anteriors a la pàgina de Paraula de Vida>>


You may also like...