“Paraula de Vida” una reflexió mensual a la nostra web

Com bé sabeu, el nostre Mossèn Cinto Busquet pertany des de ben jove al Moviment dels Focolars, fundat per Chiara Lubich. D’ençà que va arribar a Calella, a les taules de prop de les dues entrades de l’església, on també s’hi troba el Full Parroquial, hi ha hagut uns petits fulletons on es publica una petita reflexió sobre alguna frase de l’Evangeli. Us hi havieu fixat? Es tracta de la reflexió mensual que publica el Moviment, fent notar com La Paraula de l’Evangeli, a través dels comentaris de Chiara Lubich, i amb algun exemple concret, pot donar llum i sentit a la nostra vida de cada dia.
Per tal que no us passin desapercebudes i les podeu tenir més a mà, hem decidit obrir la possibilitat de seguir-les des d’aquí amb un recordatori que us anirem fent arribar. De ben segur us seran del vostre grat i bé.

Comencem el nou any amb les paraules del Deuteronomi “Cerca només la justícia” (Deut 16,20). Podeu llegir la reflexió o bé escoltar-la i veure-la en forma de powerpoint.

Al mes de desembre la proposta era tenir present l’alegria de saber-nos acompanyats de Jesús: “Viviu sempre contents en el Senyor” (Fil 4,4). Podeu llegir-la aquí.

El mes de novembre algú ens picava la porta… «Mira, sóc a la porta i truco. Si algú escolta la meva veu i obre la porta, entraré a casa seva i soparé amb ell, i ell amb mi» (Ap 3,20). Podeu llegir-la aquí.

Podeu llegir les anteriors a la pàgina de Paraula de Vida>>


You may also like...