Misses de Nadal

A l’Església de Sta. Maria i St. Nicolau

La Missa del Pollet de les 7 de la tarda està pensada per als més petits, de manera especial tots els nens de la catequesi, els d’aquest any i els d’altres anys. Pares i mares, fills i filles, avis i àvies, néts i nétes, tiets i tietes, cosins i cosines, amics i amigues…tots també molt benvinguts! Aquest any hem convidat especialment a participar també els nens del Cau>>>. Com altres anys, els caps estaven disponibles per acompanyar els nens que no poguéssin venir amb els seus pares o familiars.
Agraïm la participació en la proposta de dur aliments per a persones necessitades per celebrar amb una mica més d’abundor i ens avinguem cada cop més a ser més generosos. També els nens han rebut un petit detall en apropar-se i adorar la imatge del Nen Jesús, al final de la missa.

Com és tradició a la La Missa del Gall, a les 12 de la nit s’han encés les espelmes de l’altar amb la Flama de Betlem, tot llegint un breu text d’explicació de la Llum de la Pau, que és La Llum de Betlem. Un cop acabada la Eucaristia es reparteix aquesta llum a qui se la vulgui endur a casa.
A la sortida, al portal petit del lateral, hem tingut neules, torrons i cava que heu portat per compartir i celebrar el Nadal, al voltant de la petita foguera preparada pels nois i noies del Cau, moltes gràcies!

Les Misses del dia de Nadal es van celebrar només a les 12h i a les 19h, aquesta darrera oficiada per Mn. Pere Bellvert, fill de Calella.

A l’Església dels Frares

Com tots els diumenges i festius, el dia de Nadal i el dia de Cap d’Any, es va mantenir el mateix horari, a les 10.30h del matí, i en espanyol a càrrec del pare Ciñera>>> Ubicació>>


You may also like...