Divendres d’Espiritualitat i Solidaritat amb els presos catalans en Vaga de Fam

A partir de divendres 7 de desembre la parròquia de Calella, afegint-se a les iniciatives de cristians d’arreu del país, profundament entristits per la situació que ha portat alguns polítics catalans a iniciar una vaga de fam, més enllà dels posicionaments polítics respecte al procés independentista, i tot demanant una solució justa al conflicte català-espanyol en curs, durà a terme les dues propostes en senyal de solidaritat amb ells:

La primera, fer dejuni>>> els divendres fins que duri la vaga de fam d’aquests nostres germans. Qui desitgi afegir-se a aquesta iniciativa i fer-ho saber a Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Sánchez i Jordi Turull, pot escriure nom i cognoms amb el lloc de residència a capellans.cat@gmail.com o bé per WhatsApp a 619951902.
Les dades personals dels qui les hagin comunicades només seran conegudes pels polítics en vaga de fam i pels administradors del domini www.capellans.cat

La segona, un temps de reflexió, meditació i pregària a l’església de Calella. Tots els divendres de 19 a 19.45h mentre duri la vaga de fam. A cada sessió es llegiran textos d’un autor diferent. Obert a tothom.

Gràcies

Veure la notícia a Ràdio Calella>>>

La nostra parròquia s’ha manifestat en la seva majoria respecte a aquesta situació des del primer moment>>>. Podeu veure també altres iniciatives al respecte com la Carta Oberta als bisbes, preveres i diaques d’Espanya>>>, i la resposta…>>>, així com la darrera entrevista del nostre mossèn a TV3>>>


You may also like...