Divendres d’Espiritualitat i Solidaritat amb els líders polítics i socials catalans privats de llibertat

Divendres 18 de gener de les 19 a les 19.45h ens hem trobat de nou a l’espai de vetlla d’Espiritualitat i Solidaritat amb els líders polítics i socials catalans privats de llibertat. Cristians d’arreu del país profundament entristits per la situació que va portar alguns polítics catalans a prendre la decisió de fer una vaga de fam, més enllà dels posicionaments polítics respecte al procés independentista, i manifestant el desig d’una solució justa al conflicte català-espanyol en curs, feien la doble proposta d’acompanyar-los en el dejuni i en trobades de reflexió, pregària i d’altres activitats relacionades. Com sabem aquesta vaga va durar 17 i 20 dies, fins que el 21 de desembre van decidir portar-la a la fi>>>

El divendres 7 de desembre la parròquia de Calella s’afegia al dejuni>>> els divendres fins que durés la vaga de fam d’aquests nostres germans. Qui vulgui pot continuar amb el dejuni com a senyal de solidaritat amb les preses i els presos polítics, en aquest cas fins que abandonin la presó.
També des d’aquell dia es va iniciar una vetlla de reflexió, meditació i pregària realitzada al presbiteri de l’església, que continúa tots els divendres de 19 a 19.45h, mentre duri el seu empresonament. A cada sessió es llegiran textos d’un autor diferent. Avui hem llegit Martin Luther King. Obert a tothom.

Dijous 20 de desembre el nostre mossèn va visitar els presos a Lledoners. Podeu escoltar aquí la impressió d’aquesta visita.

Veure la notícia del suport a la vaga de fam a Ràdio Calella>>>

La nostra parròquia s’ha manifestat en la seva majoria respecte a aquesta situació que pateix el nostre país des del primer moment>>>. Podeu veure també altres iniciatives al respecte com la Carta Oberta als bisbes, preveres i diaques d’Espanya>>>, i la resposta…>>>, així com la darrera entrevista del nostre mossèn a TV3>>>


You may also like...