Confirmació d’adults

A la nostra parròquia, constatem que són molts els batejats que no han rebut el sagrament de la Confirmació en l’adolescència o en la joventut, que seria el període durant el qual tradicionalment se solia rebre, i és per això que convidem tots els batejats majors de 14 anys, que se sentin vinculats a la Parròquia i que vulguin refermar el seu compromís cristià, a rebre la Confirmació.
Enguany, està previst que el bisbe Francesc la confereixi a adults d’arreu del Bisbat diumenge 9 de juny a la Catedral de Girona, i és per aquest motiu que us convidem a tornar a <a href="http://Confirmació“>llegir amb atenció el que significa fer aquest pas i tanmateix si és el vostre cas, inscriure-us el més aviat possible mitjançant el formulari que s’hi inclou.
Aprofitant la visita pastoral del Bisbe dissabte 16 de març vàrem iniciar el camí formatiu que continuarà en una sessió setmanal d’una hora durant el temps quaresmal i el temps pasqual, però que en funció del nombre de participants i dels horaris laborals, es podran consensuar altres modalitats de participació. És a dir, encara hi sou a temps!


També us pot interessar...