Visita de les Relíquies de Santa Bernadeta a Girona

Coincidint amb el 175 aniversari del naixement de Santa Bernadeta, els dies 12, 13 i 14 de novembre la nostra Diòcesi acollirà les Relíquies de Santa Bernadeta aquests dies perquè els fidels i simpatitzants de l’Hospitalitat de Lourdes les puguin visitar.

L’acollida es farà dimarts 12 a la Residència per a gent gran de les germanetes dels Pobres de Girona, on començarà una pregària a les 11 30h seguida d’una missa i més tard a les 18h Rosari i vespres. A continuació es traslladaran a la Basílica de Sant Feliu, a la capella de Sant Narcís, amb una vetlla de pregària, on es podran visitar tot l’endemà.

Dimecres al vespre, en acabar la jornada de visites, el Bisbe Francesc Pardo presidirà la missa de les 19 hores, i en acabar aquesta hi haurà una processó de torxes dins l’interior de la Basílica.

Dijous 14 al matí es farà la missa de comiat a les 9h. De ben segur que aquest aplec de pregàries i vetlles per la santa desvetllarà i refermarà en molts la devoció per la Senyora de Lourdes.

S’està tractant d’organitzar un autocar, per a més informació podeu parlar amb el delegat de l’Hospitalitat de la nostra zona, el sr. Salvador Torrent al telèfon 699 29 31 23.

Si no podeu anar en aquestes dates, els dies 3 i 4 estaran a Terrassa, els dies 5 i 6 a Barcelona, el 7 a St. Feliu de Llobregat i els dies 14 i 15 a Vic.

Us anunciem també que el proper any 2020, del 10 al 13 de setembre està previst un Pelegrinatge a Nevers, al Convent de Gildar, on descansa el cos incorrupte de la Bernadeta. Ja es pot fer la reserva fins el 15 de novembre d’enguany amb un pagament de 100 euros a compte (que en cas de no poder-hi anar seràn retornats). Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb el telèfon abans esmentat.


També us pot interessar...