Focolars

El Moviment dels Focolars és una associació internacional nascuda dins de l’Església catòlica, amb la finalitat de promoure la comunió en l’Església i la unitat dels cristians, i treballar per la fraternitat universal entre persones de diferents cultures i creences. Comprèn persones de totes les edats i vocacions, i cerca de portar l’esperit evangèlic en diferents camps professionals i socials, des de l’economia a la política, des de l’art a l’educació o la sanitat.

Mn. Cinto, actual responsable de la Parròquia de Calella, hi està compromès des de fa molts anys, i ha programat per al curs 2019-2020 un Espai Focolar a la Parròquia, unes trobades obertes a persones de totes les edats amb ganes de fer comunitat i d’ajudar-se a viure l’Evangeli. Es comunicarà a través de la pàgina web a la secció de notícies.
 
Per saber més sobre aquest sempre innovador i renovador moviment internacional podeu informar-vos-en en aquest enllaç o bé en la Web oficial del Moviment dels Focolars en espanyol i d’altres idiomes.

També podeu veure la darrera mostra del Telenotícies Internacional dels Focolars.