Focolars

El Moviment dels Focolars és una associació internacional nascuda dins de l’Església catòlica, amb la finalitat de promoure la comunió en l’Església i la unitat dels cristians, i treballar per la fraternitat universal entre persones de diferents cultures i creences. Comprèn persones de totes les edats i vocacions, i cerca de portar l’esperit evangèlic en diferents camps professionals i socials, des de l’economia a la política, des de l’art a l’educació o la sanitat.

Mn. Cinto, actual responsable de la Parròquia de Calella, hi està compromès des de fa molts anys, i ha programat per al curs 2019-2020 un Espai Focolar a la Parròquia, unes trobades obertes a persones de totes les edats amb ganes de fer comunitat i d’ajudar-se a viure l’Evangeli. Es comunicarà a través de la pàgina web a la secció de notícies i també ho podeu consultar a horaris.
 
Per saber més sobre aquest sempre innovador i renovador moviment internacional podeu informar-vos-en en aquest enllaç o bé en la Web oficial del Moviment dels Focolars en espanyol i d’altres idiomes.

Podeu veure una mostra del Telenotícies Internacional dels Focolars, el 28 de març de 2020, edició especial sobre la pandèmia.

Enguany, el 22 de gener de 2020 es compleix el centenari del naixement de la seva fundadora Chiara Lubich, durant aquest any s’esperen diverses activitats especials en la seva conmemoració. Podeu veure el vídeo de el missatge de l’actual presidenta, Maria Voce >>> i també el darrer programa que es va realitzar en directe l’1 de febrer d’aquest 2020 >>>