Els mossens

Cinto Busquet Paredes

Vaig néixer a Girona el cinquè d’una família de set germans, amb els pares botiguers. Després d’estudiar bioquímica i filologia catalana a la UAB, vaig fer un compromís de vida comunitària i missionera com a seglar en el Moviment dels Focolars, i això em va portar a viure un any a Suïssa, vuit a Itàlia i disset al Japó. L’estiu del 2010 vaig tornar a Catalunya i vaig treballar cinc anys al Bisbat d’Urgell. Des del setembre 2016 sóc responsable de la Parròquia de Calella.
Si voleu conèixer més detalls sobre mi o els llibres que tinc publicats, o bé llegir algun article meu o escoltar alguna meva reflexió, podeu entrar a la meva pàgina web www.cintobusquet.cat

P. José Fernández Gutiérrez

Vaig néixer a Ciñera (León) l’1 novembre de 1926, el sisè d’onze germans, i per això alguns em coneixen com a P. Ciñera. En plena guerra civil, al 1938 vaig entrar al Seminari Agustinià de Calahorra (Logronyo) i vaig ser ordenat sacerdot al 1951. Després vaig estar a Madrid durant catorze anys, on vaig estudiar Ciències Polítiques i Socials. Al 1977 vaig arribar a Calella i vaig compartir funcions amb un germà agustí, sent ell el rector. El mateix any vaig començar a donar clase de religió a l’Institut de Blanes “Sa Palomera” durant catorze anys, fins el 1991, allà em deien carinyosament “el papi”. Fins que Déu vulgui aquí em teniu a la capella de l’Obra de Maria, antic convent agustinià.