Consell Pastoral

El Consell Pastoral és un organisme representatiu de tota la comunitat parroquial, de cadascun dels grups que la integren (les congregacions religioses, els moviments i associacions com les confraries, els escoltes o Vida Creixent) i de les seves tasques i realitats com ara Càritas, la catequesi, la litúrgia, l’acolliment a la rectoria i el centre parroquial o l’economia.
Els membres del consell són designats o escollits per un període de temps i renovables. Actualment són 25 persones, el màxim permès segons els estatuts.
La seva funció és de caire consultiu. Assumeix la responsabilitat amb el rector de promoure la vida de la parròquia i fomentar la unitat entre els seus components, a fi de dinamitzar-la en la seva tasca de l’evangelització i compromís.

Cinto Busquet Paredes
President i Moderador

www.cintobusquet.cat

Àngel Badalló Salvañà
Catecumenat d’adults

Calellenc, tinc 62 anys, estic casat i sóc pare de 2 fills. Em va “enganxar” fa més de 30 anys, com a catequista, Mn. Joan Mollerusa i Costa, en les etapes de Professió de Fe i Confirmació.

Assumpció Cabutí Costa
Vida Creixent

Sóc viuda i tinc 7 fills i 11 néts. Sóc voluntària de Càritas, vaig dos dies a la setmana i ajudo amb el que puc.

Francesc Coll Martínez-Carrasco
Estratègies d’Evangelització

Nascut l´any 1966 a Cartagena, el 1973 em dugueren a Tarragona i el 1991 vaig descobrir Calella. 2 fills i 2 filles. Enginyer, al servei de la nostra ciutat. Creient, al servei de la comunitat de la nostra parròquia.

Albert Fernández Terricabras i Montserrat Mateu Serra
Pastoral Familiar

Som l’Albert i la Montse, som professors. Portem 25 anys casats i tenim tres fills. Nosaltres i els nostres fills col·laborem en activitats de la parròquia i de la ciutat de Calella.

Mireia Gras Cabutí
Confraria de la Mare de Déu de Montserrat

Treballo a la Banca, tinc 43 anys. Casada i mare de 3 fills. Sóc sòcia del Club Bàsquet Calella, del Club Nàutic Calella i de Calella Marxa.

Carme Horta Merino
Capella de St. Quirze i Sta. Julita

Vaig néixer a Calella el 17 d’abril de 1946. Sóc vídua de Francesc Feliu fa quinze anys, i tinc un fill i un nét. Sóc membre de la Joventut Artística de Calella des de ben joveneta, i sempre més m’ha agradat fer teatre. Fa 19 anys que sóc catequista. També col·laboro en les celebracions de la parròquia.

Jordi Martí Montsant
Centre Parroquial

Tinc 70 anys i estic jubilat. Sóc Aparellador (Arquitecte Tècnic). Casat des fa 46 anys amb la Fina Morató, tenim tres fills i quatre néts. Als anys seixanta vaig formar part de la J.I.C. (Joventut Independent Cristiana). Esport: he estat jugador de bàsquet del J.A.C.E.Calella del C.B.Calella i del C.B.E.Palma de Mallorca. En la legislatura 1983-1987 vaig formar part de l’Ajuntament de Calella com a Tinent d’Alcalde d’Obres i Regidor d’Esports. També he estat durant deu anys (1993-2003) President del C.B.Calella. Actualment formo part de la Confraria de Setmana Santa de Calella com a sotspresident.

Jordi Martí Morató
Confraria de Setmana Santa

Tinc 45 anys, estic casat i tinc dos fills. Tinc una empresa de pintura i decoració. M’agrada l’esport, he jugat amb el Club Bàsquet Calella, del que actualment formo part de la Junta Directiva.
L’any 2017 hem constituït la Confraria de Setmana Santa de Calella de la qual sóc president.
Em considero una persona treballadora, sociable i tranquil·la.

Maria Pilar Navarro Passols
Catequesi d’infants i adolescents

Fa vint-i-set anys que sóc catequista, estic casada i tinc una filla. Crec que conviure amb els nens i les famílies t’ajuda a comprendre el moment que vivim.

M. Roser Passols Villaret
Capella de l’Obra de Maria

Sóc de Calella i des de ben petita he anat a Missa als Frares, on els diumenges i festius a dos quarts d’onze celebrem l’Eucaristia presidida pel nostre estimat Padre José “Ciñera”, que des de sempre ens ha fet conèixer i estimar Sant Agustí. Som una comunitat senzilla però molt unida, en la qual, discretament i respectuosament, tothom hi aporta el seu gra de sorra, que pot ser simplement la seva presència i la seva pregària, com és el cas dels residents de l’Obra de Maria. En la meva tasca evangelitzadora m’ajuda molt formar part del Moviment de Cursets de Cristiandat del Bisbat.

Gna. Magda Plandiura Boglio
Carmelites de la Caritat Vedruna

Sóc monja de l’Hospital de Calella. Vaig néixer a Argelaguer (La Garrotxa) l’any 1938. Vaig entrar al Noviciat de les Germanes Carmelites de la Caritat el novembre de 1960, i sempre m’he trobat plenament realitzada al servei dels malalts i ancians. També he considerat un bé molt gran poder participar a la modernització progressiva del nostre centre des del seu precari començament, i dono gràcies a Déu per tot el que m’ha donat amb la gent, tant a la comunitat com al treball on amb el temps hem sigut companys i hem madurat plegats. També m’agrada fer constar que a la Parròquia hem pogut col·laborar amb poca cosa, però sempre l’hem sentit molt a prop, els mossens que hi han passat han estat com germans.

Ramon Maria Prat Ramon
Atenció als Malalts i la Gent Gran

Vaig néixer a Canet de Mar el 25 d’agost de 1930. Visc a Calella, estic casat i tinc 4 fills i 5 néts. Vaig ser metge de capçalera en especialitat de Pediatria i Medicina del Treball. Em vaig jubilar als 79 anys. Sóc voluntari a l’Esplai de Calella i soci de Creu Roja. També formo part de l’Associació de Pequín i del Futbol Club Barcelona. A més a més, sóc col·laborador de l’Hàbitat Solidari de Calella des de la seva fundació fa 20 anys. També he estat involucrat en Missions Salesianes, Obra de Nostra Senyora de Fàtima i Rotary Internacional.

M.Rosa de los Santos Grabalosa
Comunicació

Sóc de Calella, però ja fa molts anys que visc al Poble Nou. Mai he estat gaire vinculada a cap de les dues parròquies, però fa uns tres anys m’hi he sentit interpel·lada per recerca personal i des d’altres àmbits. M’hi han fet acostar els petits espais de meditació i pregària i el caliu d’algunes persones. Vaig estudiar clàssiques a la UAB i filosofia a la URL però he viscut de les mans amb teràpies corporals i serveis d’hostaleria. Tinc un fill de disset anys. Actualment estic col.laborant a la pàgina web de la parròquia.

Carme Serra Alvarez
Confraria de la Mare de Déu

Vaig néixer a Calella el 31 de Gener de 1946. Sóc casada i tinc 3 fills i 4 néts. Fa 25 anys que faig de catequista i col·laboro amb la parròquia amb tot el que puc.

Anna Terricabras Mateu
Jovent

Tinc 23 anys i sóc graduada en Enginyeria Industrial a Espanya i França. Actualment estic acabant el Màster en Enginyeria Industrial. De petita vaig viure cinc anys a Boston (USA) amb els meus pares, on vaig anar a la guarderia. Després he viscut sempre a Calella. He estat també un any i mig vivint a Lyon, (França) pels meus estudis universitaris. També col·laboro a l’església com a cantant en les Eucaristies i a la web de la parròquia.

Guillem Torné Agustí
Patrimoni

Sóc nascut a Calella. Sóc professor titular de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Salvador Torrent Gallart
Hospitalitat de Lourdes

Sóc el Delegat de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes per Calella. La nostra missió és acompanyar els malalts a Lourdes. No es tracta tant d’anar a buscar un miracle com més aviat de demanar que Déu ens doni forces perquè sapiguem acceptar el que tenim, i tinguem així la certesa de fer la seva voluntat, ja que el missatge de Lourdes és “Pregària i Penitència”. També he sigut catequista. De jove vaig fer atletisme i més tard jutge d’atletisme, l’any 1992 vaig ser-ho en els Jocs Paralímpics.

Jaume Víudez Planells
Consell d’economia

Sóc de Calella, col·laboro amb la parròquia des dels temps de Mn. Joan Mollerussa i fa uns 10 anys estic en l’equip de la gestió econòmica juntament amb quatre persones més.

Gna. Pilar Vivas Llorens
Despatx parroquial

Vaig néixer a Calella en el temps de la guerra dins de la coneguda família Vivas Llorens. Sóc la filla petita de vuit germans. L’any 1959 vaig sentir una forta “crida” als peus de la Moreneta. I vaig entrar en el Noviciat de la Companyia de Maria a Sant Cugat. Després d’un llarg pelegrinatge per la vida a on he pogut experimentar “les quatre estacions de l’any, en diferents tonalitats i llocs”, puc dir, amb el cor obert i en els meus setanta nou anys, que sóc una dona feliç i realitzada. Això, com s’ha teixit? Gràcies als pares, que han fet néixer en mi el do de la fe, la confiança i la llibertat. Gràcies a la fidelitat de Déu Pare, Fill i Esperit Sant, he pogut dir cada dia, “Sí” a la crida. Gràcies a la Congregació, realitzem amb la gent del poble, un pelegrinatge de fe i vida.