Catequistes

L’equip de catequistes som un grup de persones, moltes d’elles mares i pares de família, que volem ajudar als infants i joves a conèixer Jesucrist tot comunicant el missatge evangèlic i preparant-los per als Sagraments.
Pel Baptisme entrem a formar part de la família dels Cristians i membres de l’Església. Per la Comunió i la Confirmació ens hi unim voluntàriament a participar i compartir els dons que hem rebut de Déu pel bé de la comunitat.
Volem ajudar-los a viure la seva fe, conjuntament i amb el suport de la família.

 

Sandra Beneyto Bañón


Sóc catequista a Calella des de fa uns 10 anys, sóc formadora de professorat i tinc un negoci a Calella. Crec en la formació espiritual i familiar per millorar el nostre entorn i m’agrada moltíssim l’educació i la comunicació!

 

Cristina Giménez Thomsen


Sóc nascuda a Pineda de Mar fa 40 i poquets anys i visc a Calella des de fa més de 15. Estic casada i sóc mare d’un nen guapíssim de 9 anys. Sóc professora a ESADE, on m’encanta treballar per desenvolupar professionals que contribueixin a construir una societat més humana, sostenible i respectuosa amb les diferències.

 

Mercè Llobet Agell


Sóc catequista vocacional fa trenta-cinc anys a Calella. Per mi la catequesi amb els nens és una gran aventura espiritual. És un goig acompanyar-los en l’alegria de viure i dur-los del joc al silenci i la pregària.

 

Pilar Navarro Passols    Coordinadora de Catequesi 


Enguany fa 30 anys que sóc catequista, estic casada i tinc una filla i una néta. Crec que conviure amb els nens i les famílies t’ajuda a comprendre el moment que vivim.

 

Carme Riera Pagès


Nascuda a Calella, jubilada. Col·laboro amb la parròquia per servei a l’església.

 

Gna. Assumpció Roglan
Suport de catequesi per a nens i adolescents

Sóc monja de la Companyia de Maria a Calella fa molts anys. Col·laboro amb la parròquia de Calella amb tot el que puc, faig la Litúrgia de la Paraula dels dimecres i sóc a la recepció del Centre Parroquial totes les tardes.

 

M.Rosa de los Santos


Després d’uns quants anys de reconsiderar la persona de Jesús i el seu missatge a la meva vida, i d’altra banda participar amb cert compromís de voluntariat amb la parròquia de Calella des del 2017, he estat convidada a ajudar a iniciar els nens en aquest camí que fem entre tots els que volem seguir el seu exemple.

 

Anna Serra Cussó


Tinc 50 anys i sóc pedagoga, treballo en Educació Especial. Fa temps vaig ser catequista durant nou anys amb mainada de post-comunió. Fa tres anys que he tornat a la catequesi amb grups de segon de Primera Comunió i de Professió de Fe. Sóc de Calella.

 

Montserrat Sitjas Güell


Vull fer catequesi perquè fa molt de temps que he descobert que Crist és fonamental en la meva vida, i desitjo compartir aquest Valor.

 

Cristina Viñas Monferrer


Sóc Gestora Cultural i professora de Filosofia. Penso que és necessari guiar els infants en el fet d’estimar i compartir; i en aquest camí, Jesús de Natzaret és el millor mestre. També m’entusiasma la música i ensenyar-los a cantar, per això dirigeixo l’Escolania de Santa Maria i Sant Nicolau, creada com a escola de cant coral per a tots els nostres joves inscrits.