Catequistes

L’equip de catequistes som un grup de persones, moltes d’elles mares de família, que volem ajudar els infants i els adolescents a conèixer Jesucrist tot aprofundint amb ells el missatge evangèlic i preparant-los per als Sagraments.
Pel Baptisme entrem a formar part de la família dels cristians i esdevenim membres de l’Església. Per l’Eucaristia i la Confirmació participem més i més de l’Esperit d’Amor que Jesús Ressuscitat ens comunica.

Cristina Giménez i Thomsen


Soc nascuda a Pineda de Mar fa 40 i poquets anys i visc a Calella des de fa més de 15. Estic casada i soc mare d’un nen guapíssim de 10 anys. Soc professora a ESADE, on m’encanta treballar per desenvolupar professionals que contribueixin a construir una societat més humana, sostenible i respectuosa amb les diferències.

 

Mercè Llobet i Agell


Soc catequista vocacional fa més de trenta-cinc anys a Calella. Per a mi la catequesi amb els nens és una gran aventura espiritual. És un goig acompanyar-los en l’alegria de viure i dur-los del joc al silenci i la pregària.

 

Pilar Navarro i Passols    Coordinadora de Catequesi 


Fa més de 30 anys que soc catequista, estic casada i tinc una filla i una neta. Crec que conviure amb els nens i les famílies t’ajuda a comprendre el moment que vivim.

 

Carme Riera i Pagès


Nascuda a Calella, jubilada de fa poc. Col·laboro amb la parròquia amb la catequesi, l’administració i la neteja de l’església.

 

Gna. Assumpció Roglan
Suport de catequesi per a nens i adolescents

Soc monja de la Companyia de Maria i resideixo a Calella fa molts anys. Col·laboro amb la parròquia amb tot el que puc. Faig la Litúrgia de la Paraula els dimecres i soc a la recepció del Centre Parroquial a la tarda.

 

Marisa Santamaría Pérez

Sóc nascuda a Barcelona i fa més de 20 anys que visc a Pineda de Mar. Sóc Treballadora Social i he treballat molts anys donant suport a famílies i a la gent gran.
Tinc molta il.lusió d´acompanyar i compartir amb els més petits, l´experiència i missatge de l´Amor de Jesucrist i col.laborar en el servei de la Parròquia de Calella.

 

Maria Rosa de los Santos i Grabalosa


Després d’uns quants anys de reconsiderar la persona de Jesús i el seu missatge a la meva vida, i d’altra banda participar amb un cert compromís de voluntariat amb la parròquia des del 2017, he acceptat també acompanyar els nens en el camí cristià.

 

Montserrat Sitjas i Güell


Faig de catequista perquè fa molt de temps que he descobert que Crist és fonamental en la meva vida, i desitjo compartir aquesta descoberta i els valors que ens ensenya l’Evangeli.

 

Cristina Viñas i Monferrer


Soc gestora cultural i professora de Filosofia. Penso que és necessari guiar els infants en el fet d’estimar i compartir; i en aquest camí, Jesús de Natzaret és el millor mestre. També m’entusiasma la música i ensenyar-los a cantar, per això dirigeixo l’Escolania de Santa Maria i Sant Nicolau, creada com a escola de cant coral per a tots els nens i nois inscrits a la catequesi.