Catequistes

Catequistes

L’equip de catequistes som un grup de persones, moltes d’elles mares i pares de família, que volem ajudar als infants i joves a conèixer Jesucrist tot comunicant el missatge evangèlic i preparant-los per als Sagraments.
Pel Baptisme entrem a formar part de la família dels Cristians i membres de l’Església. Per la Comunió i la Confirmació ens hi unim voluntàriament a participar i compartir els dons que hem rebut de Déu pel bé de la comunitat.
Volem ajudar-los a viure la seva fe, conjuntament i amb el suport de la família.

Iolanda Agell Pla

Sóc de Calella i tinc 41 anys. Sóc la directora de l’escola bressol Children’s House, la casa dels nens. Fa dos anys vaig fer el Camí de Sant Jaume, on vaig notar la necessitat de fer la confirmació. Després de las diverses trobades amb el grup de confirmació reafirmo que vull seguir encara de més de prop aquest camí. Sóc també mestra de religió i aquest any m’agradarà fer recolzament com a ajudant per poder estar amb la meva principal vocació que són els nens i nenes i tot el seu món.

Antonio Arges Duñac

Vaig néixer a Calella el 10 d’abril de 1938. Casat amb la Ramona i tenim una filla. Vaig treballar en el sector del comerç venent fruites i verdures.

Ángel Badalló Salvañà
Catecumenat d’adults

Calellenc, tinc 62 anys, estic casat i sóc pare de 2 fills. Em va “enganxar” fa més de 30 anys, com a catequista, Mn. Joan Mollerusa i Costa, en les etapes de Professió de Fe i Confirmació.

Delfina Badalló Salvañà

He estat força anys preparant grups de catequesi per a rebre la Confirmació i també alguns de Professió de Fe. Després d’una breu aturada, vaig tenir un grup de Primera Comunió, l’any passat. Durant aquest curs tinc un grup de nens i nenes de 10 a 12 anys.

Sandra Beneyto Bañón

Sóc catequista a Calella desde fa uns 8 anys.

Cristina Giménez Thomsen

Sóc nascuda a Pineda de Mar fa 40 i poquets anys i visc a Calella des de fa més de 15. Estic casada i sóc mare d’un nen guapíssim de 8 anys. Sóc professora a ESADE, on m’encanta treballar per desenvolupar professionals que contribueixin a construir una societat més humana, sostenible i respectuosa amb les diferències.

Carme Horta Merino

Vaig néixer a Calella el 17 d’abril del 1946. Sóc vídua de Francesc Feliu i tinc un fill i un nét. Sóc membre de la Joventut Artística de Calella des de ben joveneta, i sempre més m’ha agradat el teatre. Des de llavors participo cada any en les funcions dels Pastorets i d’altres que també he dirigit. Fa 19 anys que sóc catequista. També col·laboro en les celebracions de la parròquia.

Maria Rosa Juan Gil

Fa 52 anys que sóc casada, tinc dues filles i faig el que se m’encomani a la parròquia.

Mercè Llobet Agell

Sóc catequista vocacional fa trenta-tres anys a Calella. Per mi la catequesi amb els nens és una gran aventura espiritual. És un goig acompanyar-los en l’alegria de viure i dur-los del joc al silenci i la pregària.

Marta Maset Torrent

He viscut entre Calella i Pineda tota la vida, sóc mestra als Maristes Valldemia de Mataró i durant força anys vaig ser catequista a Pineda. Sóc mare de dos nois, m’encanta llegir, viatjar i passar temps amb la meva família.

Pilar Navarro Passols

Fa vint-i-set anys que sóc catequista, estic casada i tinc una filla. Crec que conviure amb els nens i les famílies t’ajuda a comprendre el moment que vivim.

Anna Serra Cussó

Tinc 47 anys i sóc pedagoga, treballo en Educació Especial. Fa temps vaig ser catequista durant nou anys amb mainada de post-comunió. Actualment he tornat a la catequesi amb grups de segon de Primera Comunió. Sóc de Calella.

Carme Serra Alvarez

Vaig néixer a Calella el 31 de Gener de 1946. Sóc Casada i tinc 3 fills i 4 néts. Fa 25 anys que faig de catequista i col·laboro amb la parròquia amb tot el que puc.