Atenció als malalts i a la gent gran

La parròquia ofereix un servei als malalts i gent molt gran a través de la comunitat de religioses de l’Hospital, que ens comuniquen qui té necessitat d’acompanyament o servei religiós.

També mirem d’estar en contacte amb el poble i associacions relacionades amb activitats amb la gent gran, que ens poden fer arribar indirectament aquestes necessitats si s’escau.

Si és el cas que hi ha malalts i gent gran que no està hospitalitzada o no és coneguda necessariament a través d’aquestes entitats, sempre es pot acudir directament a la Parròquia, on seran rebuts i atesos amb tot l’afecte.

Aquest servei consisteix en atendre la necessitat espiritual i administrar el sagrament de la comunió, ja sigui a l’Hospital, centres geriàtrics o sociosanitaris o a domicili, per mitjà dels nostres acòlits, que actualment són:

Magda Plandiura, germana de la Congregació de les Carmelites de la Caritat Vedruna, de l’Hospital

Dr. Ramon Maria Prat, també coordinador del servei

Germana Palmira, de la Congregació de les Filles de Sant Josep

Maria Rosa Juan Gil, laica que serveix a la parròquia en diversos àmbits fa molts anys

Si teniu sensibilitat pel món de la gent gran i dels malalts, per conèixer-ho i preparar-vos, i/o fent un servei de visita i d’acompanyament a malalts i a persones grans que conegueu o ho demanin no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.