Atenció als malalts i a la gent gran

La parròquia ofereix un servei als malalts i gent molt gran a través de la comunitat de religioses de l’Hospital, que ens comuniquen qui té necessitat d’acompanyament o servei religiós.

També mirem d’estar en contacte amb el poble i associacions relacionades amb activitats amb la gent gran, que ens poden fer arribar indirectament aquestes necessitats si s’escau.

Si és el cas que hi ha malalts i gent gran que no està hospitalitzada o no és coneguda necessariament a través d’aquestes entitats, sempre es pot acudir directament a la Parròquia, on seran rebuts i atesos amb tot l’afecte.

Aquest servei consisteix en atendre la necessitat espiritual i administrar el sagrament de la comunió, ja sigui a l’Hospital, centres geriàtrics o sociosanitaris o a domicili, per mitjà dels nostres acòlits, que actualment són:

Dr. Ramon Maria Prat, també coordinador del servei

Germana Palmira, de la Congregació de les Filles de Sant Josep

Maria Rosa Juan Gil, laica que serveix a la parròquia en diversos àmbits fa molts anys

Si teniu sensibilitat pel món de la gent gran i dels malalts, per conèixer-ho i preparar-vos, i/o fent un servei de visita i d’acompanyament a malalts i a persones grans que conegueu o ho demanin no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.