Taller de Gospel a la capella de Sant Quirze amb Ray Sidney

Aquest estiu s’ha organitzat un taller ben especial de Gospel, aprofitant la visita a les nostres contrades d’una de les millors figures d’aquest estil musical, l’americà Ray Sidney, que realitza tallers arreu del món amb el seu excepcional carisma.

Cantar gòspel és una experiència única en la qual es pot descobrir el poder de la veu compartida, que fa connectar no només amb el ritme i afinar l’escolta i l’expressió musical, sinó també amb la força del cor i amb l’alegria, influint molt positivament en la mateixa salut i en les emocions. En les seves lletres es lloa a Déu i pot esdevenir tota una experiència religiosa en comunitat amb molta força i molt de goig…

Això serà el 31 d’agost, però per qüestions d’organització, cal reservar la plaça omplint el següent formulari de pre-inscripció abans del 10 d’agost, fent notar a l’apartat d’observacions que heu rebut aquesta informació a través d’aquesta web de la parròquia de Calella.

El taller és tot el dissabte, al matí de 10.30 a 13h, amb Marina Kaudash, i a la tarda de les 15h a les 20h amb Ray Sidney. Es realitzarà a la capella de Sant Quirze>>> i té un cost de 45 euros. El preu inclou també la participació al concert a l’església de Santa Maria i Sant Nicolau a les 21.30h. Per fer efectiu el pagament podeu fer-ho a través de l’enllaç Summer Gospel Workshop.

No calen coneixements musicals previs. Qualsevol que ho desitgi el podrà gaudir plenament, per totes les edats a partir de 10 anys! Aquí teniu un exemple d’un dels molts tallers >>>


També us pot interessar...